Good for you, good for our planet
Yummy Tibetan Soup
Steamed or crispy
Poireau, carotte, courgette, champignon, tofu, parmesan
Leek, carrot, zucchini, mushroom, tofu, parmesan
Épinard, fromage, ail
Spinach, cheese, garlic
Choux, shiitake, gingembre, ail
Cabbages, Shiitake, ginger, garlic
5 momos (choisir 1 sorte) + garniture de céréales, légumes & houmous
5 momos (choose 1 sort) + side dish of grain, veggies & hummus
2 Nyimas, 2 Norbus, 2 Dawas
3 momos of 1 sort
10 momos of 1 sort
1 Nyima, 1 Norbu, 1 Dawa
2 Nyimas, 2 Norbus, 2 Dawas + side dish of grain, veggies & hummus
4 Nyimas, 3 Norbus, 3 Dawas
7 Nyima fried momos
3 Nyima fried momos
Nouilles sautées, légumes & oeuf
Fried noodles, vegetables & egg
Nouilles coréenne, légumes, pleurotte
Fried glass noodles, vegetables, oyster mushroom
on Thursdays & Fridays
Soupe tibétaine bien garnie avec pâtes maison
Nutritious Tibetan soup with handmade pasta chunks
Délicieux assortiments comprenant boulgour, quinoa, légumes du monde, falafels et houmous.
Yummy assortment of homemade vegetarian dishes, mostly organic.
Buddha Bowl & 2 momos
Petit Bouddha bowl (sans falafel)
Small Buddha bowl (without falafel)
avec / with tahini sauce
Douceurs maison, EN ALTERNANCE
Homemade sweets, ALTERNATING
Crème de coco, cajou & citron vert sur un lit de noisettes & dattes.
Sans sucre ajouté.
Coconut cream, cashew & key lime filling poured on a no bake hazelnut & dates crust.
No sugar added.
#vegan #dairy-free #gluten free
Cake carotte vegan fourré à la crème cajou-citron
Vegan carrot cake coated with lemon-cashew cream
#vegan #dairy-free
Moelleux amandes-orange surmonté de fruits de saison façon tatin
Soft almond-orange cake topped with seasonal fruits, tatin style.
#vegan #dairy-free
Tarte noix-coco nappée de chocolat
Coco-walnut pie topped with dark chocolate glaze
Gâteau au fromage blanc sur un lit de tsampa (farine d'orge grillée tibétaine)
Cheesecake on a tsampa crust (Tibetan roasted barley flour)
Chocolat noir fondant au thym, pâte croustillante au beurre
Dark fondant chocolate pie with thyme, butter crust